Bitcoin-joululahja: Uusi kaikkien aikojen korkein!

Bitcoin iskee edelleen uusiin ATH: hin institutionaalisten sijoittajien muuttuessa.

Real Visionin toimitusjohtaja Raoul Pal näkee BTC: n mahdollisuuden miljoonalla dollarilla.

Promo
Haluatko tietää enemmän? Liity Telegram-ryhmäämme ja saa kaupankäyntisignaaleja, ilmaisen kaupankäyntikurssin ja päivittäisen yhteydenpidon salauksen faneihin!

Luottamusprojekti on kansainvälinen uutisjärjestöjen yhteenliittymä, joka rakentaa avoimuuden standardeja.

Bitcoin nousi 24680 dollariin lyhyessä harppauksessa noin klo 12.00 UTC. Tämän kirjoituksen aikaan BTC pysyy vain kosketuksena yli 24 000 dollaria.

BTC: n kaikkien aikojen huipputaso (ATH) teki mukavan loma-tervehdyksen. Gemini Exchange -yhtiön perustaja ja salaushärkä Cameron Winklevoss twiitti terveiset huipun jälkeen

Vuoristorata viikko
Vain muutaman päivän kuluttua uusien ATH: iden osumisesta bitcoin saavutti uuden huippunsa 25. joulukuuta. Vaikka ei 25 000 dollarin lahja, jota jotkut pyysivät puun alla joulupäivänä, 24 600 dollarin kahva ainakin tuo tämän kuvan psykologisesti ulottuville.

Ei XRP Grinch for Bitcoin
Hyppy tapahtuu myös sen jälkeen, kun kryptovaluutat yleensä palautuivat ruumiiniskusta. Yhdysvaltain arvopaperimarkkinakomissio (SEC) aloitti 23. joulukuuta oikeusjutun Rippleä vastaan.

SEC väittää, että Ripplen XRP on hyödyke. BTC osui lyhytaikaisiin mataliin ilmoituksen jälkeen noin 22700 dollaria. Institutionaalisten sijoittajien virran ohjaama bitcoin on kuitenkin palannut korkealle melko nopeasti.

XRP, joka oli flirttaillut 0,60 dollarilla 20. joulukuuta, saavutti pohjan hieman alle 0,23 dollaria 24. joulukuuta ja on nyt 30 prosentin puolivälissä.

Kenellä on BTC sukissaan?
ATH-uutiset tulevat sen jälkeen, kun Glassnode julkaisi tweetin, joka kertoi kuinka laaja-alainen bitcoin on nyt. Kaavion mukaan jouluaattona on yli 800000 lompakkoa, joiden bitcoin-pito on yli 1,0 BTC.

Määrä yllätti joitain tarkkailijoita, kun otetaan huomioon, että ihmisiä on 7,8 miljardia. Tätä verrataan kuitenkin myös yli 33 miljoonaan osoitteeseen, joiden saldot ovat nollasta poikkeavat.

Joulu 2021 Kuulla?

ATH on mukava joululahja bitcoin-hodlerille. Onko se matala vuodelle 2021? Real Visionin toimitusjohtajan Raoul Palin mielestä se voi olla. Lark Davis julkaisi 24. joulukuuta haastattelun Palin kanssa.

Siinä Pal toteaa, että tämä puolittamisen jälkeinen sykli eroaa aikaisemmista. Suurin muutos markkinarakenteessa on hänen mukaansa institutionaalisten sijoittajien läsnäolo. Tämä on tuskin uutinen.

Mitä Pal kiinnittää kuitenkin huomiota, on institutionaalisten sijoittajien vaikutus markkinoihin. Hän näkee vähemmän volatiliteettia eteenpäin. Hän odottaa myös pörssinoteerattujen rahastojen ilmestyvän, kun yritykset pyrkivät välttämään harmaasävymaksujen maksamista.

Seuraavan syklin suhteen voittojen pitäisi olla pienemmät muuttuvan markkinaympäristön takia. Ja tällä kertaa? Pal sanoo, että jos bitcoin toimii samalla tavalla kuin kahden viimeisen jakson aikana, huippu on miljoona dollaria.