Salauskäyttäjät jakautuivat ottamalla lainoja ostamaan Bitcoin-dippejä

Jotkut salaussijoittajat ovat halukkaita ottamaan riskin laajoista taloudellisista velvoitteista saadakseen mahdollisuuden päästä Bitcoiniin.

Velan ottaminen on monimutkainen henkilökohtainen päätös

Velan ottaminen on monimutkainen henkilökohtainen päätös, jota ei pitäisi tehdä ilman suurta huolellisuutta ja taloudellista harkintaa. Bitcoinin (BTC) äskettäisen paluun kaikkien aikojen korkeimpiin hintoihin jotkut kuuntelevat Bitcoin Bank ovat alkaneet ottaa pankkilainoja parantaakseen asemaansa omaisuuserässä. Vaikka tämä saattaa tuntua joillekin lyhyeltä tieltä rikkauksiin, toiset pitävät tällaisia ​​taloudellisia liikkeitä typerinä, kun otetaan huomioon avaruuteen liittyvä epävakaus.

Peter McCormackin perjantaina julkaistussa twiitissä What Bitcoin Did podcaster kertoi ostaneensa 2,55 Bitcoinia käyttämällä 46250 dollarin lainaa odottaen, että hänen täytyisi maksaa takaisin yli 57000 dollaria kuuden vuoden kuluessa.

„Joulukuussa 2026, jos Bitcoinin hinta on 22 669,35 dollaria, katson kannattavuuden“, sanoi McCormack. ”Halusin lainata paljon enemmän. Kassavirtani tukee helposti [800 dollarin] kuukausimaksuja, mutta tämä oli raja, jonka voisin tehdä pankkini kanssa ajatellessani ajatusta muutaman minuutin. „

Salausalueen korkean profiilin edustaja McCormack on sanonut, että hänellä on „varaa menettää“ rahaa Bitcoin-investoinneista. Vaikka hän ansaitsee tällä hetkellä tuloja podcastistaan, hänen salkunsa otti osuman myös vuonna 2018 markkinoiden laskusuhdanteen aikana. Tuolloin hän twiittasi, että hän oli „muuttanut 32 000 dollaria 1,2 miljoonaksi dollariksi ja takaisin melkein nollaksi“.

Vitalik Buterin on törmännyt kovasti tällaisiin lainoihin. Ethereumin perustaja paljasti tweetissä, että hän myi puolet BTC-omistuksistaan ​​vuonna 2013, kun hänellä oli „vain muutama tuhat dollaria nettovarallisuutta“ sen sijaan, että hän ottaisi pankkilainan salauksen ostamiseksi.

Luonnon salauksen harrastajilla näyttää olevan jakautuneet näkemykset

Luonnon salauksen harrastajilla näyttää olevan jakautuneet näkemykset varakkaiden sijoittajien ottaessa pankkilainoja vain salauksen lisäämiseksi. Yksi Redditor, joka väitti ottaneensa lainaa syyskuun lopulla, kun Bitcoinin hinta oli alle 11 000 dollaria, sanoi eilen, että „lainasi enemmän“ nyt, kun hinta on yli 19 000 dollaria.

„Velan ottaminen 11K: n ostamiseksi oli hyvä liike“, sanoi Redditin käyttäjä Yung-Split vastauksena investointiin. „Ole erittäin varovainen käyttäessäsi sitä sisäänostoon heti ja kun nousemme korkeammalle. […] Optimistisi saattaisi sinut helposti tuhota, jos ottaisit velat ja ostaisit paikallisella huipulla. „

„Se, mitä teit, oli uhkapeliä ja sinulla onnekas“, sanoi Redditor Grimeflea. „Koska olet onnekas, luulet hakkeroivasi sen ja olet tehnyt sen oikein. Tämä psykologia polttaa sinut kauan. […] Jokainen, joka ajattelee, että voit älykkäästi sijoittaa jonkun toisen rahat, on idiootti. “

Cointelegraph kertoi kesäkuussa, että Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa toimiva lentoemäntä vaarantoi vankilan ja massiivisen velan, kun hän ei pystynyt maksamaan takaisin 100 000 dollarin lainaa Emirates Islamic Bankissa.

Julkaisuhetkellä Bitcoinin hinta on 19177 dollaria, joka on noussut 20,2% viime kuussa.